Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou proiect în portofoliul Ameropa Grains SA. Acționarii au undă verde la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța

ro

16 Jan, 2021 00:00 2462 Marime text
  • Ameropa Grains Sa dorește să amplaseze două bazine subterana la Baza de la Nicolae Bălcescu
  • Au obținut avizul de mediu de la APM Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul deținut de către societatea Ameropa Grains SA.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Amplasare 2 bazine supraterane a câte 1000 MC fiecare, în baza Nicolae Bălcescu”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Nicolae Bălcescu, str. Silozului.
 
Titular al proiectului este Ameropa Grains SA.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 23.01.2021.
 

Ameropa Grains SA, în datele Registrului Comerţului 

 
Înfiinţată în anul 1996, societatea are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 20.092.272,5 lei, integral vărsat, este compus din 8.036.909 acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Acţionari sunt: SC Ameropa Holding AG Binningen CHE, cu sediul în Elveţia, cu 99,9999% din capitalul social, şi Zivy Andrew Henry, cetăţean elveţian, cu 0,0001% din capitalul social.
 
Citește și
       
Ameropa Grains SA, PUZ pentru un teren din Constanța. Unde va fi amplasat un nou parc retail

PUZ-ul iniţiat de Ameropa Grains SA, pentru un teren situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, în atenţia constănţenilor (document)

Modificări în componenţa conducerii Ameropa Grains SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii