Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract de la Primăria Constanţa pentru River Transnav SRL. Cât costă reabilitarea sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri? (document)

ro

03 Aug, 2018 00:00 2209 Marime text
Municipalitatea a cumpărat lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi, ce au ca scop menţinerea în stare de vegetaţie a zonelor verzi amplasate în principalele parcuri publice.

Achiziţia este necesară pentru următoarele categorii de lucrări: a) lucrările de reparaţii şi punere în funcţiune a sistemului de irigat se execută individual la staţiile de pompare SP1, SP2, SP3 şi SP Tăbăcărie) - frecvenţă o dată / an, la începutul sezonului de irigat, şi constau în: reţeaua de irigat - reparaţii/înlocuire conducte, racorduri, hidranţi, robineţi, aspersoare; staţii de pompare (revizia tehnică la echipamentele mecanice şi electrice): se vor efectua reparaţii la instalaţiile aferente staţiilor de pompare, la clapeţii de închidere, la electromotoarele pompelor, la pompele tip grundfos; întreţinerea în stare de funcţionare normală a componentelor de natură electrică şi mecanică: în perioada de exploatare, pentru funcţionarea la parametrii tehnici normali, sunt necesare o supraveghere atentă zilnică a tuturor componentelor reţelei de irigat şi intervenţia de specialitate în regim de avarie pentru remedierea oricăror situaţii critice din teren; lucrări de conservare pe timpul sezonului rece: la închiderea sezonului de irigat, sistemul de irigat spaţii verzi clasic şi cel automatizat se vor goli de apă pe timpul sezonului rece de către operator de la punctul de alimentare.

Oferta financiară desemnată câştigătoare aparţine SC River Transnav SRL din Constanţa. Potrivit contractului, încheiat pe 10.07.2018, preţul convenit este de 247.705 lei. Durata contractului este de 142 de zile calendaristice.

Despre River Transnav SRL 

SC River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
 
Contractul de prestări servicii privind achiziţia lucrărilor de reparaţii, punere în funcţiune şi întreţinere a sistemului de irigaţii existent în municipiul Constanţa îl puteţi consulta în secţiunea „Documente“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

Citeşte şi:
 
Municipalitatea cumpără lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri constănţene
 
Ca şi anul trecut, contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa a revenit firmei River Transnav (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii