Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou asociat cooptat în societatea Mediconst Imagistic SRL

ro

28 Jul, 2021 11:00 1290 Marime text
  • În cadrul societății Mediconst Imagistic SRL a fost luată decizia Numărul 1 din data de 26.05.2021.
În cadrul societății Mediconst Imagistic SRL a fost luată decizia Numărul 1 din data de 26.05.2021 a asociatului Ivașcu Cristina Maria din Constanța, deținând un număr de 20 de părți sociale.
 
Iată ce s-a decis:  
 
Articolul 1- Ivașcu Cristina Maria cesionează (la valoare nominală) o parte socială cu valoarea nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 10 lei, la prețul de 10 lei, lui Ivașcu Aurelian, care devine astfel nou asociat.
 
Articolul 2- Eu, Ivașcu Cristina Maria transmit, iar eu, cesionarul Ivașcu Aurelian preiau împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare, de decurg din deținerea părților sociale, atât acelor deținute cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control.
 
Articolul 3- În urma cesiunii, capitalul social al societății este de 200 lei, fiind împărțit între număr de 20 de părți sociale cu o valoare nominală de 10 lei/ parte parte socială și deținut de către asociați, astfel:
 
- Ivașcu Cristina Maria, 19 părți sociale cu o valoare nominală de 10 lei/ fiecare parte socială, în valoare totală de 190 lei,  reprezentând 95% aport la capitalul social, participare la profit 95% și participare la pierderi 95%.
 
- Ivașcu Aurelian, o parte socială, cu o valoare nominală de 10 lei/ parte socială, în valoare totală de 10 lei, reprezentând 5% aport la capital social, participare la profit 5% și participare la pierderi 5%.
 
Articolul 4 
- Restul prevederilor din statut rămân neschimbate

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii