Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un năvodărean şi-a făcut firmă pentru camping şi parcat rulote. Ce legături au existat între el şi Kay Tonnes Thorkildsen

ro

11 Apr, 2017 00:00 2893 Marime text
La Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a fost înregistrată, conform Extrasului rezoluţiei 6793/22.03.2017, în baza actelor doveditoare, societatea Haralambie Samoil Ahimia SRL, cu sediul în oraşul Năvodari.
 
Firma are ca obiect principal de activitate „parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere“. Fondator este Samoil Haralambie, iar firma are sediul în Constanţa. Tot Samoil Haralambie este şi administratorul cu puteri depline al societăţii. Decizia de înmatriculare a societăţii Haralambie Samoil Ahimia SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Samoil Haralambie mai este asociat în Samy şi Radu SRL, Haralambie Samoil Persoană Fizică Autorizată, precum şi în SC Samy Turism SRL din Constanţa - radiată. Societatea Samy şi Radu SRL a fost înmatriculată în anul 2016 şi are sediul social în Năvodari. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi social. Societatea este controlată de Samoil Haralambie, născut pe 28.08.1944, în satul Slava Cercheză, Tulcea, şi Radu Hăisan, născut pe 9.06.1973, în Boteşti, Neamţ, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere“, este Samoil Haralambie.

Asociat în Hars SRL

Samoil Haralambie a mai deţinut acţiuni în societatea Hars SRL. Potrivit vrajitorul.eu, în anul 2007, Samoil Haralambie şi Irina Haralambie, în calitate de asociaţi ai SC Hars SRL, au decis cooptarea în societate a SC Westhouse Invest SRL, persoană juridică română, cu sediul în Constanţa, firmă care, la acea vreme, era legal reprezentată prin administrator Kay Tonnes Thorkildsen şi prin mandatar Adrian Cristea. Tot atunci, cei doi asociaţi s-au retras din firma Hars SRL, cesionând cele 15.020 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare nominală de 150.200 de lei, către asociatul cooptat SC Westhouse Invest SRL, pentru suma de 39.206.892,48 de lei, reprezentând 100% din capitalul social. Nu în ultimul rând, cei doi au renunţat şi la calitatea de administrator.
 
În aceeaşi Adunare Generală, a fost numit în calitate de administrator Kay Tonnes Thorkildsen. Societatea Hars SRL şi-a completat obiectul de activitate şi a modificat obiectul principal de activitate după cum urmează: activităţi imobiliare cu bunuri proprii, dezvoltare (promovare) imobiliară, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate (fără leasing), dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În prezent, societatea Hars SRL este deţinută de SC Westhouse Invest SRL. Capitalul social subscris, de 150.200 de lei, integral vărsat, este compus din 15.020 de părţi sociale. Persoane împuternicite sunt: Adrian Cristea - membru în CA şi Kjetil Gronskag - preşedinte CA. Hars SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
În septembrie 2015, societatea Hars SRL anunţa publicul interesat asupra deciziei Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa de emitere a avizului de mediu privind Planul Urbanistic Zonal al complexului „Vile turistice cu regim de înălţime maxim P+8, club, alimentaţie publică, parcare supraterană P+8 etaje“, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, Camping Pescăresc Popas 3.
 
Numele societăţii Hars SRL apare în dosarul fostului primar al oraşului Năvodari, Tudorel Calapod, trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, la sfârşitul lunii octombrie 2014. Acesta este acuzat de două infracţiuni de stabilire cu intenţie a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a bunurilor aparţinând autorităţii publice, în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestora, săvârşită de cei care au atribuţii de conducere şi de administrare, dar şi de două infracţiuni de abuz în serviciu, cu obţinerea de foloase necuvenite. În dosar apar două societăţi comerciale - SC Hars SRL Constanţa şi Terra Del Sol SRL -, ambele patronate de Westhouse Invest SRL.

Citeşte şi:

Investitor, o firmă dintr-un dosar instrumentat de DNA Camping Pescăresc Popas 3 se transformă în complex de vile

Kay Tonnes Thorkildsen, partener de afaceri cu oameni celebri ai Constanţei a radiat North Bridge One SRL

Westhouse, Kay Tonnes şi Strutinsky Fostul primar din Năvodari şi fostul şef de la Cadastru, deferiţi justiţiei (document)

Veste bună pentru DNA, proastă pentru fostul primar al oraşului Năvodari (rechizitoriu)

Rechizitoriu Trimitere în judecată Tudorel Calapod, fostul primar al oraşului Năvodari (document)

RomReal a ales continuatorul Cine este moştenitorul afacerilor coordonate de defunctul Kay Tonnes Thorkildsen la Constanţa

A fost partener de afaceri cu Sorin Strutinsky Norvegianul Kay Tonnes Thorkildsen a decedat

Există viaţă şi după Kay Tonnes Thorkildsen Dezbatere publică pentru un proiect imobiliar care va uni Ovidiu de Constanţa (document)

Investiţia Westhouse Group, la mâna publicului Dezbatere pentru Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii