Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un militar şi-a ucis iubita cu o brichetă şi un spray

ro

03 Mar, 2017 21:08 1862 Marime text
Un caporal dintr-o unitate militară din Craiova a fost reţinut fiind suspectat că şi-a ucis iubita. Potrivit Parchetului General procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au dispus în cursul zilei de astăzi, 3 martie 2017, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Daniel Ştefan Truţă, (caporal – angajat într-o unitate militară din Craiova), sub aspectul săvârșirii infracţiunii de omor calificat. Acesta va fi prezentat mâine cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Timișoara.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și a unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar astăzi aceasta a decedat. Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieșit că victima  a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flăcării şi i-au pus în primejdie viaţa.

"Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie" - se arată în comunicatul Parchetului General.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii