Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cargo cu materiale sanitare va ateriza săptămâna viitoare pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța

ro

24 Apr, 2020 00:00 2040 Marime text

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța a găzduit, la începutul stării de urgență avioanele cu românii care se întorceau în țară cu nave speciale, oamenii intrând ulterior în carantină. Acum, activitatea pe aeroport este una intensă, iar săptămâna viitoare urmează să vină un cargo cu matriale sanitare.

Directorul aeroportului, Bogdan Artagea, a precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că este în plină muncă, iar situația la aeroport este una bună pentru angajați. „Suntem bine sănătoși și din fericire nu avem oameni în șomaj. Am avut o activitate intensă, inclusiv cu americanii și baza NATO. Să sperăm că o să fie în continuare bine”, a spus directorul aeroportului.

Iar transporturile speciale cu materiale sanitare aterizează, în prezent, în toată țara, urmâd ca la Constanța să ajungă un alt transport săptămâna viitoare. „Nu știu exact când, dar săptămâna viitoare urmează să avem un cargo cu materiale sanitare”, a subliniat Bogdan Artagea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii