Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat suspectat că a violat și tâlhărit o tânără din București prins în județul Constanța. Se ascundea la domicliul unui prieten

ro

01 Nov, 2017 19:54 1837 Marime text
Marţi, 31 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, asupra unei femei, pe raza sectorului 2.
 
La data de 22 octombrie  a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 8 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 02.30, după ce a părăsit incinta unui club din sectorul 2, a fost abordată  pe o stradă de un bărbat necunoscut care, cu acordul ei, a condus-o pe jos, către domiciliu.
 
În jurul orei 03.30, în apropierea imobilului de domiciliu al tinerei, bănuitul, prin constrângere fizică, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el, după care i-a luat din geantă un telefon mobil şi o sumă de bani, fugind într-o direcţie necunoscută.
 
În urma cercetărilor şi  investigaţiilor desfăşurate, bărbatul a fost identificat, acesta fiind cunoscut cu preocupări de natură infracţională.
 
Bănuitul a fost depistat la domiciliul unui apropiat, pe raza judeţului Constanţa şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Asupra lui a fost găsit telefonul mobil sustras persoanei vătămate.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, cu  bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Constanţa.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii