Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la de la trecerea în nefiinţă a Elenei Buhaiev, fostă sportivă şi antrenoare de scrimă

ro

09 Aug, 2019 00:00 2183 Marime text

Astăzi se împlineşte un an de la trecerea în nefiinţă a Elenei Buhaiev, fostă sportivă şi antrenoare de scrimă, fost inspector şcolar general al judeţului Constanţa şi fost director al Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa.
 
Elena Buhaiev a fost o scrimeră de mare valoare, cucerind medalia de bronz la Campionatul Mondial, în proba de spadă. A făcut parte din echipa de aur a CS Farul Constanţa. A fost şi antrenoare de scrimă şi a condus ca director CSS1 Constanţa. Totodată, a activat ca inspector de educaţie fizică şi sport la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, instituţie unde a fost şi inspector şcolar general. Nu în ultimul rând, a fost director în Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Elena Buhaiev a fost înmormântată la Cimitirul Municipal din Constanţa.
 
„După atletism şi canotaj, acum şi scrima trece prin durere! Elena Buhaiev a plecat dintre noi după o grea suferinţă! Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace! Colegii de la DJST Constanţa şi Elena Frîncu transmit sincere condoleanţe familiei!“, a postat acum un an, pe Facebook, Mariana Solomon, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi TIneret Constanţa.
 
„Sunt consternat, o altă valoare a sportului constănţean şi românesc ne părăseşte! Elena Buhaiev a fost o bună prietenă a mea, un om de înaltă ţinută morală şi un profesionist desăvârşit. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!“, a fost mesajul scris acum un an de fostul director al CS Farul Constanţa şi al colectivului clubului sportiv constănţean, Ilie Floroiu.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii