Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt cetățean algerian din cei șase pasageri clandestini, dispăruți de la bordul unei nave ancorate în Portul Constanța, a fost găsit

ro

22 Nov, 2019 09:10 2136 Marime text

Azi dimineaţă, în jurul orei 03.30, un alt cetățean algerian din cei șase pasageri clandestini care au părăsit nava “Nordic Barents”, a fost adus la bordul acesteia de către o echipă operativă a Gărzii de Coastă.

Acesta a fost găsit, identificat și reținut în zona gării din Târgu Jiu de către politiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj, în seara zilei de 21.11.2019.

Menționăm că poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

De asemenea, pentru gestionarea evenimentului alături de Garda de Coastă au participat și reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Poliției Române, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Imigrări și Poliției Transporturi.

Sursa foto: Garda de Coastă 

Citește și: 

Șase pasageri clandestini, dispăruți de la bordul unei nave ancorate în Portul Constanța (foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii