Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Umanitate și sensibilitate „Frumușica”, o cățelușă simpatică găsită într-o cutie de carton, prietenă pe termen lung pentru angajații Polaris M Holding Constanța

ro

14 Apr, 2021 11:02 2107 Marime text
  • Angajații Polaris M Holding de la Salubrizare au găsit pe aleea Tomis din Constanța, într-o cutie de carton, un pui de Bichon în vârstă de câteva săptămâni.
Acum, simpaticul animăluț le înseninează zilele la birou.

Umanitatea și sensibilitatea există. La fel și dragostea pentru animale. Au demonstrat-o colegii noștri de la Salubrizare, care în urmă cu aproximativ 2 luni au găsit pe aleea Tomis din Constanța, într-o cutie de carton, un pui de Bichon în vârstă de câteva săptămâni.

Cățelușa a fost aruncată în apropiere de ghena de gunoi din zonă. Inițial, de la distanță, colegii au crezut că este un cățeluș de jucărie.

Înfrigurată, flămândă și cu o stare precară de sănătate, cățelușa a fost deparazitată și adoptată de colegii departamentului Salubrizare din cadrul Polaris.

Florin Munteanu, alături de colegii noștri Sorin Toma și Marian Dinu, dar și întregul colectiv Polaris M Holding de la punctul de lucru Constanța, au o nouă prietenă pe termen lung.

"Frumușica" ne înseninează zilele la birou și din când în când, facem cu rândul în cadrul orelor de joacă. Să fie sănătoasă și norocoasă!

Vă facem și vouă cunoștință cu ea!, a transmis Polaris M Holding.

Sursa foto: Facebook/ Polaris M Holding
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii