Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul drum al compozitorului Dumitru Lupu, presărat cu flori. Mesaj emoționant transmis de soția lui, Ileana Șipoteanu

ro

25 Jul, 2017 17:18 3396 Marime text
Compozitorul Dumitru Lupu, care s-a stins din viață sâmbătă, 22 iulie, chiar în ziua în care soția lui, Ileana Șipoteanu împlinea 50 de ani, a fost condus pe ultimul drum. Zeci de coroane de flori au fost trimise de cei care l-au cunoscut, iar în cimitir, aleea către locul de veci a fost presărată cu flori și încadrată de aceste coroane.

Impresionată de această idee, Ileana Șipoteanu le-a mulțumit printr-un mesaj pe Facebook tuturo celor care au fost alături de ea. 

”Aceasta a fost plecarea către Cer, al unui mare Artist și Om. Și eu mi-aș dori un astfel de drum. Dar de așa ceva ai parte, numai dacă meriți cu adevărat. Le mulțumesc din suflet pentru toate gandurile bune și pentru sprijin celor care au fost alături de noi, de aproape sau departe și deopotrivă și celor care nu au fost. Am nevoie de putere și timp să înțeleg, pentru a nu știu câta oară că asta e viața, și că ,, Ăsta a fost destinul lui,, .
Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, Mitică !” - se arată în mesajul transmis de Ileana Șipoteanu 

Sursa foto: Facebook/Ileana Sipoteanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii