Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Un bărbat a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând un conflict cu fiul său. Ce s-a întâmplat

ro

22 Jun, 2021 11:38 1444 Marime text
  •  Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care  a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat un litru de alcool, iar tatăl lui a început să țipe și să-i reproșeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feței.
  • Mama tânărului a intervenit  pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă, a fost și ea lovită în zona capului de către soțul ei. 
Ieri, în jurul orei 18.45,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat un conflict cu fiul său.
 
Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că,  în momentul în care a venit acasă, l-a găsit pe fiul său gătind în bucătărie și observând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a reproșat că nu ar trebui să consume alcool și că este timpul să-și găsească un loc de muncă.

Tatăl a precizat faptul că fiul său l-a amenințat, după care l-a apucat cu ambele mâini și l-a strâns de gât. Bărbatul a reușit să se elibereze și a cerut sprijinul jandarmilor.
 
Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care  a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat un litru de alcool, iar tatăl lui a început să țipe și să-i reproșeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feței. Mama tânărului a intervenit  pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă, a fost și ea lovită în zona capului de către soțul ei.
 
Cei trei implicați în scandal au declarat jandarmilor faptul că nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii