Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Pușcașii marini au participat la trageri cu armamentul de infanterie de pe ambarcațiunile de asalt

ro

21 May, 2021 14:34 1583 Marime text
  • Trageri cu armamentul de infanterie de pe ambarcațiunile de asalt pe lacul Razelm

Pușcașii marini de la Regimentului 307 Infanterie Marină "HERACLEEA" au desfășurat trageri cu armamentul de infanterie de pe ambarcațiunile ușoare de asalt pe Lacul RAZELM.

Pușcașii marini au executat mai multe ședințe individuale de tragere, utilizând armamentul din dotare, grenade de mână, dar și armamentul de pe transportoarele amfibii blindate, în conformitate cu planul instrucției.
      
„Cu o tradiție de 81 de ani, infanteria marină rămâne unica forță din România, specializată în executarea acțiunilor militare în zonele de deltă, lagunare și litorale, deopotrivă pe apă și uscat, iar cu această ocazie, pușcașii marini de la Babadag, au dat dovadă de curaj, ambiție și anduranță, demonstrând încă o dată că sunt gata oricând să  participe la orice misiune națională sau internațională”, transmite Regimentul 307 Infanterie Marină.
       
Tragerile au avut ca scop perfecționarea deprinderilor individuale ale pușcașilor marini de buni trăgători cu armamentul, de pe apă pe uscat, în condiții meteo ostile pentru sprijinul misiunilor de apărare a zonei costiere.               

Sursă foto: Facebook/ Regimentul 307 Infanterie Marină - Sublocotenent Robert Scanghel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii