Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Percheziții la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism. Cum acționau suspecții

ro

13 Jul, 2021 15:44 1999 Marime text

  • Persoanele bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei, prin metoda ,,lover-boy”.

Ieri, 12 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție, la persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism.
 
Potrivit reprezentanțilro IPJ Tulcea, din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei, prin metoda ,,lover-boy”.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă și 1.600 de euro.
 

„Polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, față de cele două persoane, de 28 și 30 de ani, ambele din județul Tulcea, bănuite de trafic de minori și proxenetism, care au fost reținute, pentru 24 de ore.
 
În cursul zilei de 12 iulie a.c., cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
 
La acțiune, au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea“ - au precizat polițiștii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii