Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Jandarmii, la Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea. Ce le recomandă participanților

ro

24 Sep, 2021 12:40 2278 Marime text
  • Astfel, începând de astăzi și până duminică, 26 septembrie,  centrul municipiului Tulcea va găzdui Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, jandarmii fiind prezenți în zona de desfășurare a evenimentului, respectiv Piața Civică.  
La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul următoarelor evenimente: Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.
 
Astfel, începând de astăzi și până duminică, 26 septembrie,  centrul municipiului Tulcea va găzdui Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, jandarmii fiind prezenți în zona de desfășurare a evenimentului, respectiv Piața Civică.  

Pe parcursul celor trei zile, vor urca pe scenă diferite formații de muzică și se vor prezenta atât produse tradiționale, cât și meșteșuguri populare. De asemenea, începând de mâine și până duminică, în orașul Măcin se va desfășura Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, unde jandarmii se vor asigura ca toți participanții să fie în siguranță.
 
Pentru ca manifestările să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților:
  • să respecte regulile stabilite de organizatori și forțele de ordine
  • să nu participe în stare de ebrietate
  • să nu se implice în conflicte
  • să supravegheze cu atenție copiii
  • să fie atenți la bunurile personale
  • să respecte măsurile individuale de protecție stabilite în contextul stării de alertă Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii