Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Conflict între frați

ro

15 Feb, 2021 12:14 1446 Marime text


În data de 14 februarie, în jurul orei 14:00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Tulcea, unde o femeie a reclamat un conflict între fraţi.
 
Jandarmii au identificat la faţa locului o femeie care a declarat verbal faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, şi-a făcut apariţia cumnatul ei, care, i-a reproşat concubinului femeii faptul că acesta i-a spart cauciucurile de la autoturism şi i-a sustras combustibil.

La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi fratele concubinului femeii, care a venit cu scopul de a purta o discuţie cu privire la acuzaţiile ce îi sunt aduse fratelui său, dar în momentul în care acesta a recunoscut faptele săvârşite, bărbatul şi-a lovit fratele, adresându-i injurii şi expresii jignitoare,  femeia solicitând sprijinul forţelor de ordine.
 
Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele fratelui persoanei vătămate actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,Lovirea sau alte violenţe”.
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa bărbatului, care a reclamat furtul de combustibil şi faptul că i-au fost sparte cauciucurile de la autoturism,  termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursă foto: Jandarmeria Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii