Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Bărbat, prins în flagrant cu 300 metri de plase neautorizate și 30 kg de pește

ro

10 Sep, 2021 15:37 1304 Marime text

 
  • Cetățean român, prins în flagrant cu 300 metri de plase neautorizate și 30 kg de pește, de polițiștii de frontieră tulceni.
           
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe lacul Merhei din complexul lagunar Matița – Merhei un cetățean român în timp ce scotea din apă peste 300 metri de plase neautorizate care conțineau pește.

Potrivit Gărzii de Coastă, în dimineața zilei de 09.09.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu în zona lacului Merhei, au descoperit în apă o înșiruire de plase de pescuit de tip setcă, fir textil.

Întrucât în zona nu se aflau persoane sau ambarcațiuni, polițiștii de frontieră au supravegheat zona, iar în jurul orei 06:00, și-a făcut apariția un cetățean român cu o ambarcațiune, care a început sa scoată plasele din apa.

Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea acestuia și în urma verificărilor s-a stabilit faptul că erau 30 kg de pește capturate din specia crap, care au fost predate unei societăți de profil.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “pescuitul cu unelte/scule neautorizate”, iar plasele, ambarcațiunea si motorul aferent, au fost ridicate în vederea continuării cercetarilor.
 
Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii