Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Acționarii Energoterm SA, convocați în ședință. Se modifică componența Adunării Generale

ro

11 Sep, 2020 00:00 1277 Marime text
  • Acționarii societății Energoterm SA, cu sediul în Tulcea, au fost convocați în ședință extraordinară.
 
Adunarea Generală a Acționarilor societății Energoterm SA a fost convocată în data 28.05.2019, la sediul unității din Tulcea, în ședință extraordinară, având ca ordine de zi:
  1. Validarea componenței Adunării generale a Acționarilor SC Energoterm SA, conform HCL 85/2019.
  2. Aprobarea Actului Constituit al SC Enrgoterm SA în formă actualizată.
 
Adunarea Generală a acționarilor hotărăște modificarea componenței Adunării Generale a Acționarilor, conform HCL 85/2019, prin eliberarea din calitatea de membru al adunării generale a acționarilor a lui Crăciun Fadei Radu Adrian și numirea în această funcție a lui Udrea Iacob Aurelian, reprezentantul SC Transport Public SA pentru SC Energoterm SA Tulcea.
 
De asemenea, se aprobă modificarea Actului constitutiv, art. 14 (9), care va avea următorul conținut: „Adunarea Generală a Acționarilor este formată din 3 (trei) membrii și anume: Suhov Anca, reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acționarilor; Graur Grigore Alin, reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Acționarilor; Udrea Iacob Aurelian, reprezentant din partea SC Transport Public SA în Adunarea Generală a Acționarilor.
 
Totodată, se aprobă textul complet al actului constitutiv actualizat conform Legii 31/1990, republicată și cu modificările ulterioare.
 
Mai mult, se numește secretar al Adunării Generale a Acționarilor Udrea Iacob Aurelian-reprezentantul SC Transport Public SA Tulcea. Se împuternicește președintele Consiliului de Administrație să semneze actul constitutiv actualizat și să îndeplinească toate formalitățile privind înregistrarea acestora la Regimul Comerțului Tulcea și publicarea în Monitorul Oficial. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii