Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune directorul Viorel Farcaş Trotuarul de pe strada Pandurului, chiar în staţia RATC, înverzeşte!

ro

22 Sep, 2015 00:00 2323 Marime text
Recent asfaltat, trotuarul de pe strada Pandurului, chiar în staţia RATC, a început să… înverzească. Constănţenii sunt pur şi simplu uimiţi de „calitatea“ asfaltului şi a lucrărilor executate de societatea Confort Urban SRL.
 
Prin covorul negru, aşternut recent pe trotuar, au început să se zărească rădăcinile unui copac. Mlădiţele pomului au început deja să ridice asfaltul, făcându-şi loc spre lumină. „Cunoaştem această situaţie şi o vor remedia. Înainte de asfaltarea tramei stradale, terenul se decopertează, se aşterne piatră, după care se pune asfalt. Dar iată că natura poate învinge orice muncă a omului“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Viorel Farcaş, directorul Confort Urban SA.
 
În luna august, societatea Confort Urban SRL a executat lucrări de întreţinere şi reparaţii la trama stradală, pentru optimizarea traficului, pe următoarele străzi: Răscoala din 1907, Cumpenei, C.A. Rosetti, Dr. Francisc Reiner, Apusului, Cuza Vodă, Progresului, Liliacului, N. Grindeanu, Violetelor şi pe aleea Garofiţei. La acestea se adaugă şi lucrările de pe aleile pietonale din zona delimitată de străzile Badea Cârţan şi Tulcei şi de pe trotuarele aferente Şoselei Mangaliei şi străzii Pandurului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii