Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenul CFR care făcea legătura între București și Constanța, întârziere de două ore

ro

25 Oct, 2019 13:25 2159 Marime text
Trenul care venea din Baia Mare spre București a avut o întârziere de două ore după o defecțiune tehnică la o locomotivă, relatează observator.tv.

De avarie au fost afectaţi şi zeci de pasageri care au plecat aseară din Capitală spre Constanţa. Preluaţi de aceeaşi garnitură, au suferit şi ei aceeaşi întârziere.

Trenul Inter Regio 1746 trebuia să ajungă din Baia Mare, prin Brașov, în București la ora 19:43.

Aceeaşi garnitură urma apoi să plece către Constanța, la câteva minute după ora 20.

Abia aproape de miezul nopţii s-a pus însă în mişcare. Pe parcursul celor aproape trei ore oamenii nu au primit nicio explicație, însă oficialii CFR spun că de vină ar fi fost pantograful locomotivei care s-ar fi rupt undeva în apropierea localității războieni, informează sursa citată.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis la ora defecțiuniii că, „din cauza unui eveniment pe calea ferată (locomotiva trenului InterRegio 1746, care se deplasează pe relația Satu Mare – București Nord s-a defectat în linie curentă), traficul feroviar pe magistrala 300 este oprit la kilometrul 438+747, între stațiile CF Călărași (județul Cluj) și Războieni (județul Alba)”.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii