Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei locuri de joacă „Ţara Piticilor“, în atenţia RAEDPP Constanţa! (document)

ro

17 May, 2017 00:00 4005 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa scoate la licitaţie contractul „Lucrări de reparaţii generale şi renovare în parcurile de distracţii «Ţara Piticilor»“ situate în municipiul Constanţa, în valoare estimată de 5.234,47 de lei, fără TVA.
 
Potrivit anunţului de participare, contractul va fi atribuit prin negociere directă. Lucrările constau în transportarea şi montarea a 60 de umbrele, montarea a şapte racorduri de apă şi a şapte robinete pentru cişmelele din interiorul obiectivelor, conform antemăsurătorii publicate pe site-ul RAEDPP. De asemenea, vor fi montate 22 de balamale şi reparate şapte porţi de acces, după cum urmează:
- la „Ţara Piticilor“ de pe bulevardul I.C. Brătianu sunt necesare transportul şi montarea a zece umbrele, montarea a două racorduri de apă şi a două robinete;
- la „Ţara Piticilor“ de pe aleea Nalbei sunt necesare transportul şi montarea a zece umbrele, montarea a două racorduri de apă şi a două robinete;
- la „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie sunt necesare transportul a 40 de umbrele, montarea a trei racorduri de apă, a trei robinete, a 22 de balamale şi repararea celor şapte porţi de acces.
 
Serviciile vor fi prestate în baza unui contract. Termenul de finalizare a lucrării este de 15 zile de la semnarea contractului. Operatorii economici interesaţi vor publica un catalog în SEAP până pe data de 19 mai. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut.
 
Parcul de distracţii „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie se întinde pe o suprafaţă de 25.813,6 mp, pe care sunt amplasate echipamente de agrement. Cel de pe aleea Nalbei are o suprafaţă de 670 mp, iar cel de pe bulevardul I.C. Brătianu - 961 mp.
 
Anunţul de participare la această procedură publică poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
 
Citeşte şi: 
 
Anunţ important de la RAEDPP Constanţa! Sunt vizate locurile de joacă „Ţara Piticilor“. Ce intenţionează să facă regia (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii