Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei filme care îţi vor schimba seara de Valentine’s Day

ro

14 Feb, 2017 00:00 2462 Marime text
Deşi Valentine’s Day este o sărbătoare împrumutată de pe continentul american, tot mai mulţi tineri români aleg să o marcheze cu fast, ceea ce implică tot „arsenalul“ clasic de romantism: trandafiri, de preferinţă roşii, cutii de bomboane de ciocolată în formă de inimă, şampanie, cină la restaurant la lumina lumânărilor, mătase, satin, tocuri ameţitoare. Însă, dacă ieşitul din casă la temperaturi sub zero grade nu te încântă, te poţi relaxa cu câteva filme care, cu siguranţă, te vor face să râzi, să iubeşti, să te simţi bine.
 
„The Ugly Truth“ (Adevărul gol-goluţ), o comedie romantică spumoasă cu Katherine Heigl şi Gerard Butler în rolurile principale, doi colegi de breaslă care încearcă să îşi demonstreze unul altuia că principiile după care se ghidează fiecare în materie de relaţii sunt greşite, te va face să râzi cu lacrimi, capcanele şi testele la care se supun cei doi fiind de-a dreptul hilare. O comedie despre bărbați, femei, prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalți, dar şi despre dragoste, care poate apărea atunci când şi unde te aştepţi mai puţin.
  
„The Proposal“ (Vrei să te însori cu mine?), un film în care Ryan Reynolds (Andrew ) şi Sandra Bullock (Margaret) reuşesc o interpretare care te va face să râzi în hohote, dar şi să îţi doreşti să iubeşti şi să fii iubit/ă cu asemenea pasiune. Margaret, un important editor, care urmează să fie deportat deoarece încălcase termenii vizei de lucru, îl forţează pe Andrew, asistentul ei, să se căsătorească cu ea. De la o cerere în căsătorie mai mult decât ciudată şi până la dezastru este un singur pas, totul fiind condimentat de replici amuzante şi un comic de situaţie efervescent.
 
„Bridget Jones' baby“ (Bridget Jones însărcinată), al treilea film din seria „Bridget Jones“, cu Renee Zellweger, Colin Firth şi Patrick Dempsey, duce triunghiul amoros la un alt nivel. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că este însărcinată, dar are şi o mare dilemă, nu poate fi decât pe jumătate sigură de identitatea tatălui copilului său. Colin Firth şi Patrick Dempsey (acesta din urmă fiind cunoscut pentru lui rolul lui Derek Shepherd din serialul de televiziune Grey’s Anatomy) joacă memorabil rolul de tătici ai viitorului copil, aceştia ajungând să rivalizeze pentru un loc cât mai aproape de Bridget. Şi cum totul e bine când se termină cu bine, vă las pe voi să descoperiţi aventurile prin care trec cele trei personaje atunci când împart un copil.
 
Sursa foto: imdb.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii