Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei afgani și un pakistanez, opriți din drumul ilegal spre vestul Europei. Unul dintre ei a fost transportat la spital

ro

09 Feb, 2020 14:42 1744 Marime text
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au depistat trei cetățeni din Afganistan și unul din Pakistan care intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

În această dimineață, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră au depistat în zona de responsabilitate, pe raza localității Dara, din judeţul Satu Mare, patru cetățeni străini care se deplasau, pe jos, spre frontiera cu Ungaria. Deoarece nu își justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări.

 În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că trei dintre cetățenii în cauză sunt din Afganistan, iar unul din Pakistan, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani.

Pe timpul cercetărilor, unul dintre afgani, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a prezentat semne vizibile de oboseală, acuzând totodată stări de rău, fapt pentru care polițiștii de frontieră au solicitat o ambulanță la sediul sectorului. Astfel, echipajul medical a preluat persoana respectivă și a transportat-o la Spitalul Municipal Satu Mare pentru investigații de specialitate.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa foto: Poliția de Frontieră 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii