Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei administratori ai societăţii Litoral SA, revocaţi. Cine sunt aceştia

ro

31 Dec, 2018 00:00 1361 Marime text
Consiliul de Administraţie al societăţii Litoral SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 28.01.2019, ora 12.00, la sediul societăţii din staţiunea Mamaia.
       
Ordinea de zi cuprinde: revocarea Veronicăi-Dănuţa Georgescu, a Danielei Florentina Mstromarino şi a lui Dumitru-Lucian Lungoci din calitatea de administratori provizorii, ca urmare a expirării mandatului. Un alt punct se referă la numirea unor administratori provizorii, până la finalizarea procedurii de selecţie, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare. Alte puncte de pe ordinea de zi sunt aprobarea duratei mandatului administratorilor provizorii şi a cuantumului indemnizaţiei fixe a administratorilor provizorii. Directorul general al societăţii va fi împuternicit să îndeplinească formalităţile legale de înregistrare publicitară a hotărârilor AGOA la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu, calificarea profesională a persoanelor propuse pentru funcţia de administratori se află la sediul societăţii, fiind puse la dispoziţia acţionarilor şi putând fi consultată şi completată de către aceştia. Data-limită pentru depunerea candidaturilor la funcţia de administrator este 18.01.2019, ora 12.00, acestea urmând a fi depuse la sediul societăţii. La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor societăţii la sfârşitul zilei de 14.01.2019, stabilită ca dată de referinţă. Capitalul social al Litoral SA este format din 589.764 de acţiuni nominative, fiecare acţiune dând dreptul la un vot în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii