Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trebuie să schimbăm ceva" Florin Gheorghe critică atitudinea de non-combat a candidaţilor la CJC

ro

17 May, 2012 01:01 2661 Marime text
Florin_Gheorghe.jpg„PDL se dovedeşte singura formaţiune politică din Constanţa care se află în opoziţie cu actuala conducere USL a judeţului", se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii ieri de Florin Gheorghe, candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). În opinia aspirantului la mandatul de preşedinte al CJC „este surprinzător faptul că, deşi celelalte formaţiuni politice şi-au nominalizat candidaţi la Consiliul Judeţean, activitatea acestora în campanie este surprinzător de «cuminte», nedorind, parcă, să deranjeze baronii locali".

Candidatul democrat-liberal la fotoliul ocupat în prezent de Nicuşor Constantinescu este de părere că „nu e normală o astfel de atitudine de non-combat". „În afara câtorva glasuri anemice ale unor candidaţi la Primăria Constanţa, ceilalţi candidaţi la Consiliul Judeţean nu doresc să apară în spaţiul public şi să îşi facă proiectele cunoscute. O astfel de campanie din partea celorlalte partide ridică mari semne de întrebare", susţine Florin Gheorghe.

În final, candidatul democrat-liberal pentru funcţia de preşedinte al CJC precizează că PDL reprezintă, din punctul său de vedere, singura alternativă pentru cetăţenii judeţului Constanţa, „care s-au săturat de actuala putere". „Trebuie să ne mobilizăm şi să schimbăm ceva", conchide Florin Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii