Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tratamentul bituminos al drumurilor din subordinea DRDP Constanţa costă peste 22 de milioane de lei (document)

ro

13 Jul, 2015 00:00 2932 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Lucrări privind întreţinerea periodică - tratamente bituminoase 2015-2016, DRDP Constanţa“, în valoare estimată de 22.056.300 de lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 161105/10.07.2015, publicat pe lcitatiapublica.ro, se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 24 de luni (doi ani). Locul principal de executare a contractului: drumurile naţionale din subordinea DRDP Constanţa, respectiv din judeţele Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Tulcea. Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 3 august, ora 12.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 4 august, ora 11.00, la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, strada Prelungirea Traian. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 220.563 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: director regional - ing. Marin Dima, director economic - ec. Roxana Alexe, director adjunct Întreţinere - ing. Gabriela Tudor, director adjunct Investiţi - ing. Neculai Hodorcă, şef Departament Juridic - jr. Adrian Tisa, şef Departament Întreţinere - ing. Iulian Rădulescu, şef Serviciu Întreţinere Drumuri - ing. Paul Mocanu, Serviciu Organizare şi Derulare Achiziţii - ec. Irina Stavru, Serviciu Întreţinere drumuri - ing. Argentina Luţă.

Condiţii pentru ofertanţi

Societăţile ofertante vor depune bilanţurile contabile pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014), înregistrate la organele competente, conform prevederilor legale în vigoare. De asemenea, acestea vor prezenta lista principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani, care să conţină valori, perioada de execuţie a lucrărilor, beneficiari, indiferent daca aceştia din urmă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. Ofertantul va face dovada că dispune de cel puţin următoarele autoutilaje şi echipamente pentru îndeplinirea celui mai mare contract subsecvent: o staţie de preparare emulsie bituminoasă sau precontract semnat cu un furnizor de emulsii bituminoase, patru autobasculante pentru transport materiale, două încărcătoare frontale, o perie mecanică curăţat drumuri, o autocisternă cu instalaţie de spălare cu apă sub presiune - pentru spălare parte carosabil, două autocisterne pentru transport emulsie, două compactoare pe pneuri, două combine complexe pentru preparare şi aşternere tratamente bituminoase, două seturi de semnalizare rutieră specifică lucrărilor şi categoriei de drum, un eşalon de lucru pentru marcaje rutiere, care să includă o autospecială dotată cu perii sau instalaţii de spălare specifice pentru curăţarea suprafeţei de lucru pe care se aplică marcajul rutier, o maşină de marcaj pentru aplicarea vopselurilor în strat subţire, o remorcă de transport al maşinii de marcaj, o maşină de însoţire a eşalonului dotată cu semnalizare corespunzătoare, indicatoare rutiere, panouri mobile de avertizare luminoasă cu comandă electronică pentru presemnalizarea şi semnalizarea lucrării.

Reamintim că, în perioada 2013-2014, contractul „Lucrări privind întreţinerea periodică - Tratamente bituminoase DRDP Constanţa“, în valoare de 8.585.150 de lei, fără TVA, a revenit asocierii SC Bitunova România SRL - SC Autoprima Serv SRL, lider SC Bitunova România SRL.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat în secţiunea „Documente”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii