Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transgaz SA se va asocia cu o firmă din Spania. Ce a decis Adunarea Generală a Acţionarilor

ro

22 Jan, 2018 14:26 1534 Marime text
SNTGN Transgaz SA informează asupra faptului că, în cadrul şedinţei din 19.01.2018, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii Naţionale de Transport Gaze Naturale "Transgaz" S.A. a aprobat asocierea între S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. şi compania Regasificadora del Noroeste S.A. din Spania în vederea participării în etapa a doua a procesului de achiziţie a participaţiei de 66% în cadrul DESFA.

Potrivit Bursa de Valori Bucureşti, Transgaz şi Reganosa vor conlucra în direcţia îndeplinirii obiectivelor aprobate de acţionarii celor două companii şi vor contura o ofertă competitivă pentru pachetul majoritar de acţiuni al DESFA, conform cerinţelor stabilite de vânzători în termenii definiţi prin cererea de depunere a ofertelor angajante.

SNTGN Transgaz SA Mediaş este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport (SNT) gaze naturale şi asigură îndeplinirea în condiţii de eficienţă, transparenţă siguranţă, acces nediscriminatoriu şi competitivitate a strategiei naţionale privind transportul intern şi internaţional al gazelor naturale şi dispecerizarea gazelor naturale, precum şi cercetarea si proiectarea în domeniul specific activităţii sale, cu respectarea cerinţelor legislaţiei europene şi naţionale, a standardelor de calitate, performanţă, mediu şi dezvoltare durabilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii