Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragediile care au îndoliat Armata, Poliţia şi Aviaţia în prag de sărbători Mădălina Cojocariu, din IPJ Constanţa, şi militarii Ionuţ Marinescu şi Marian Valentin Ene ne veghează acum din cer

ro

24 Dec, 2019 00:00 10528 Marime text

După o lungă suferinţă, pe data de 22 decembrie, subinspector de poliţie Mădălina Cojocariu a încetat din viaţă, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete şi suferinţă. Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa din 2006, la Secţia 3 Poliţie şi la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofiţerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.


Câteva ore mai târziu, cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand“, a decedat. Acesta avea 36 de ani era tratat la Spitalul de Infecţioase. Ieri ar fi fost ziua lui!


Aproape de jumătatea lunii decembrie, maistrul militar Ene Marian-Valentin a pierdut lupta cu o boală crâncenă şi nemiloasă, care a reuşit să-l răpească de lângă familie şi colegi mult prea tânăr. Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, în cei 10 ani petrecuţi în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Tulcea, Valentin s-a remarcat ca fiind un camarad şi un prieten de nădejde, foarte receptiv şi săritor, meticulos, cu credinţă şi teamă de Dumnezeu.


Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace!


Citeşte şi:

Doliu în IPJ Constanţa! O tânără poliţistă s-a stins din viaţă în urma unei boli nemiloase

Fost antrenor al Simonei Halep şi al lui Horia Tecău Doliu în sportul constănţean. A murit Nicuşor Ene. Avea numai 60 de ani!

Armata în doliu! A murit cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand“

Universitatea „Ovidius” din Constanţa, în doliu. Profesor universitar dr. Constantin Buşe s-a stins din viaţă

Doliu în aviaţia militară! A murit maistrul militar Ene Marian Valentin, de la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii