Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia de la Timișoara Patronul firmei de deratizare a fost arestat. Substanța folosită, cumpărată ilegal de pe piaţa neagră

ro

20 Nov, 2019 08:18 1814 Marime text
Autorităţile din Timişoara au evacuat luni noapte încă un bloc de locuinţe de pe strada Vaida Voievod, unde în aceeaşi dimineaţă a fost făcută dezinsecţie şi deratizare la fel ca în blocul unde doi copii şi mama unuia dintre ei au decedat, iar mai multe persoane au ajuns la spital. Anchetatorii au descoperit că în acest bloc s-a făcut dezinsecţie într-un singur apartament, a cărui uşă a fost sigilată, potrivit România TV.
 
Patronul firmei care a efectuat lucrări de dezinsecție în blocul de pe strada Miorița nr.8 din Timișoara, în urma cărora au murit doi copii și mama unuia dintre ei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul e acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de produse sau substanțe toxice.

Avocatul administratorului firmei de deratizare a dezvăluit că substanţele folosite la deratizare şi dezinsecţie au fost cumpărate ilegal de pe piaţa neagră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii