Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier a fost reluat pe Autostrada Soarelui. Trei accidente în lanț au avut loc în apropiere de Medgidia

ro

16 Jul, 2021 11:28 1603 Marime text
  • În această dimineață au avut loc 3 evenimente rutier distincte pe autostrada A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu și doi. S-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Fetești) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) și 175 (loc. Peștera) – 182 (mun. Medgidia).

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă“ - au precizat polițiștii Infotrafic.

Reamintim că în această dimineață au avut loc 3 evenimente rutier distincte pe autostrada A2 București-Constanța, astfel:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Citește și: 

VIDEO. Au fost activate Planul Roşu de intervenţie și Planul AlbCarambol rutier pe A2, pe sensul București- Constanța. Mai multe victime, printre care și copii. Circulație blocată (galerie foto)  

UPDATE. Județul ConstanțaAccident rutier pe Autostrada Soarelui. Trei autoturisme implicate. Cinci victime 

Accidente în lanț pe drumul spre mareCarambol rutier pe A2, sensul către Constanța. Două victime 

Cel puțin 40 de autoturisme implicateRaed Arafat, despre carambolul rutier de pe A2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii