Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul feroviar, oprit temporar între stațiile Crivina și Brazi. E staționat și trenul de pe relația Mangalia - București - Brașov

ro

15 Jul, 2020 19:14 1428 Marime text
  • Din primele informații, copacii prăbușiți pe calea ferată au fost tăiați de o firmă care desfășura lucrări de defrișare în zonă.

 
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că, la această oră, traficul  feroviar este oprit temporar între stațiile Crivina - Brazi, pe ambele sensuri de circulație, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată.

Din primele informații transmise de personalul feroviar ajuns la fața locului, copacii prăbușiți pe calea ferată au fost tăiați de o firmă care desfășura lucrări de defrișare în zonă.

Pentru remedierea defecțiuniilor înregistrate, la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact, se acționează cu două drezine pantograf  pe ambele fire de circulație.

Până la finalizarea intervențiilor, patru trenuri de călători au fost oprite în linie curentă, între Crivina și Brazi, iar alte șase trenuri staționează temporar în gările adiacente.

Trenuri oprite în linie curentă, între Crivina și Brazi:

IR 1755 București Nord - Suceava
R 3007 București Nord - Brașov
R 5007 București Nord - Buzău
IR 1574 Galați - București Nord

Trenuri staționate în gările Crivina, Periș, Buftea:
 
15003 București Nord - Nehoiașu
IR 1551 București Nord - Ploiești Sud
472-1 București Nord - Curtici
16089 Mangalia - București - Brașov
16035 București Nord - Brașov
R 3009 București - Brașov.

Menționăm faptul că personalul feroviar de specialitate acționează deja la fața locului pentru înlocuirea firului de contact, rupt de copacii prabușiți, dar și pentru înlocuirea componentelor avariate, astfel încât circulația trenurilor să se reia în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii