Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricţionat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa

ro

10 Mar, 2020 18:43 1905 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis nr. 253, din municipiul Constanța, (în zona fântânii arteziene din cartierul Dacia), echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să  restricționeze traficul rutier, pe o lungime de aproximativ 80 de metri, pe cele două benzi de circulație cu sensul de mers către Centru, în perioada 11 - 20 martie 2020. 

Traficul auto va fi deviat pe banda 2 de circulație de pe sensul de mers Dacia - Tomis III.

Având în vedere îngreunarea circulaţiei pe bulevard, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă.

În vederea executării lucrărilor, zona va fi împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, atât pe timp de zi cât și pe timpul nopții, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu vor fi afectați de aceste lucrări, întrucât echipele RAJA vor efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii, a transmis RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii