Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Totul sub control Primăria Constanţa cumpără sistem de control acces cu cartele şi pontaj şi monitorizare video

ro

30 May, 2017 00:00 3233 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa în vederea achiziţiei unui sistem de control acces cu cartele şi pontaj şi monitorizare video la sediul situat în bulevardul Tomis nr. 51.

Sistemul de control acces cu cartele şi pontaj va conţine câte un cititor de carduri extern de proximitate pentru pontarea sosirii şi câte un cititor de carduri intern de proximitate pentru pontarea plecării la fiecare intrare indicata pe planurile anexate (pentru condiţii de interior); 6 uşi x 2 cititoare - 12 cititoare, 2 buc. turnicheţi intrare în sediu dotate cu câte 2 cititoare - 4 cititoare; gard separaţie pentru intrarea în instituţie; un cititor cartele la bariera parcării PMC; aplicaţie soft pentru gestionarea pontajelor generate de cititoarele de carduri (o licenţă tip server şi un număr nelimitat de licenţe utilizatori);

În camera IT situată la etajul 2 se vor instala următoarele: server pentru softul de control al accesului şi pontaj, switch, patch panel, UPS, unitate ventilatoare, organizator de cabluri, unitate prize, aplicaţie soft pentru evidenţa vizitatorilor (ora sosirii, ora plecării, compartimentul vizitat etc.). Monitorizarea sistemului se va efectua cu un număr nelimitat de calculatoare, iar conexiunile tcp/ ip ale modulelor vor ajunge în camera IT de la etajul 2; calculator de pe care se vor înrola cardurile de proximitate, prevăzut cu cititor conectat prin USB; imprimantă emitere carduri.

Sistemul de monitorizare video va conţine: exterior - camere video monitorizare, 4  buc; interior - camere video monitorizare, 10 buc.; buton comandă barieră, montat la biroul de informaţii aflat la intrarea în instituţie; telecomandă barieră; monitor urmărire camere interior şi exterior; recorder video de reţea.

Se solicită oferte de preţ cu respectarea prevederilor stipulate în Caietul de sarcini nr. 64576/18.05.2017, în vederea determinării valorii estimate. Orice operator economic interesat poate vizita sediul Primăriei municipiului Constanta situat în bulevardul Tomis nr. 51, Constanţa, de luni pană vineri, între orele 09.00 - 15.00,  după anunţarea prealabilă la telefon 0241.488.474, cu cel puţin 24 de ore înainte. Data limită de transmitere a propunerilor este 07.06.2017.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 30 May, 2017 08:53 Cind vor fi instalate camere de monitorizare pe strazile Constantei? Dl primar se gindeste numai la linistea personala. Siguranta cetatenilor si a bunurilor lor nu-l intereseaza? Sau a trecut campania electorala.