Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Totul pentru o nuntă ca-n poveşti Târgul pentru Nunţi şi Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare îşi deschid porţile pentru constănţeni (galerie foto)

ro

04 Apr, 2014 00:00 3609 Marime text
Rochii şi pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete şi inele de logodnă, rochii şi costume de gală, aranjamente florale, invitaţii de nuntă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, dar şi servicii profesionale de make-up şi multe alte lucruri necesare organizării unei nunţi vor fi principalele atracţii ale Târgului pentru Nunţi, ajuns la cea de-a XI-a ediție.
 
Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, va avea loc în perioada 4 - 6 aprilie, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo - Mamaia), fiind cea mai importantă manifestare de profil din zona Dobrogei. Concomitent, se va desfăşura şi Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare.
Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de mp, peste 50 de firme specializate din Constanța, București, precum și din Brașov, Tulcea, Oradea, Timiş, Suceava, Targu Neamţ sau Ploieşti oferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare o visează. Peste 45% dintre firmele prezente la târg sunt din Constanţa, 35% - din Bucureşti, iar 20% - din Brașov, Tulcea, Oradea, Timiş, Suceava, Târgu Neamţ, Ploieşti. Constănţenii vor găsi la acest târg de la invitații de nuntă aranjamente pentru spațiul de desfăşurare a nunţii, decorațiuni, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.
 
Tombolă pentru mirese
 
În acest an, organizatorul a pregătit o tombolă, cea mai norocoasă participantă urmând să fie răsplătită cu o rochie de mireasă. Concursul se va desfăşura în 4 şi 5 aprilie, urmând ca duminică, 6 aprilie, fericita câştigătoare să intre în posesia premiului.
Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți, căpătând o conotație diferită pentru fiecare cuplu. Viitorii miri îşi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu-şi invitaţii şi rămânând cu o frumoasă amintire. De aceea, în întâmpinarea viitoarelor cupluri vin școlile de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului. De asemenea, două branduri renumite de produse profesionale de make-up vor oferi consultanță viitoarelor mirese, dar şi demonstraţii de machiaj.
 
Eveniment dedicat profesioniştilor din segmentul beauty
 
Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare este un eveniment modern, actual, interactiv şi complex, dedicat profesioniştilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală şi hair-style. Tematica variată pe care o oferă Salonul Profesional pentru Înfrumuseţare reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui eveniment de tip show & sale, la care se adaugă un calendar dens de demonstraţii, realizate de profesionişti, într-un spațiu special amenajat. Producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, alături de specialişti din industria de înfrumuseţare, wellness-spa şi nutriţia BIO vor prezenta atât publicului larg, cât şi reprezentanţilor saloanelor, centrelor SPA și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri şi tendinţe din domeniul beauty.
Târgul pentru nunţi Constanţa poate fi vizitat conform următorului program: 4 - 5 aprilie: orele 10.00 - 19.00, 6 aprilie: orele 10.00 - 16.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii