Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul societăţilor comerciale din judeţul Constanţa CCINA premiază firmele cu cele mai bune rezultate

ro

29 Oct, 2014 00:00 3120 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, pe 30 octombrie, începând cu ora 18.30, la Complexul Melody din Mamaia, festivitatea de premiere a firmelor clasate pe primele locuri în topul judeţean.

Evenimentul este unul exclusivist, adresat oamenilor de afaceri şi managerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul financiar 2013, precum şi unui număr restrâns de invitaţi.

La festivitate vor participa aproximativ 400 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care sprijină organizarea evenimentului.

„Din totalul de 27.825 de societăţi din judeţul Constanţa care au depus bilanţurile financiar- contabile pentru anul 2013, au fost selectate pentru «Topul judeţean», în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de Comisia constituită la nivel naţional, 4.865 de firme, care au îndeplinit aceste criterii, acoperind cele şase domenii de activitate economică, divizate în 176 de subdomenii“, a declarat purtătorul de cuvânt al CCINA, Lucia Calenici.

Pe primele trei locuri în acest top s-au clasat 888 de firme, iar catalogul cuprinde un număr total de 1.229 de societăţi clasate pe primele cinci locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum şi clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare.

Topul judeţean al firmelor clasate pe primele zece locuri cuprinde 1.793 de firme, care se vor regăsi în versiunea electronică a catalogului.
În cadrul evenimentului, vor fi acordate 33 de Trofee de Excelenţă firmelor clasate pe primul loc la ultimele cinci ediţii ale Topului Judeţean din anii 2009, 2010, 2011, 2012, 2013.

De asemenea, CCINA va acorda două premii speciale firmelor care au înregistrat cea mai mare cifră de afaceri, respectiv cel mai mare număr de salariaţi, în anul 2013.

La finalul festivităţii, invitaţii se vor bucura de un program artistic deosebit, susţinut de artişti cu valoare recunoscută pe plan naţional. Evenimentul se află la cea de-a XXI-a ediţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii