Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 3 Motive să pariezi la Betfair

ro

21 Apr, 2021 00:00 1737 Marime text

Există o serie de avantaje de care te poți bucura dacă pariezi la Betfair, de la posibilitatea de a face betting exchange până la plasarea unui pariu cu cele mai profitabile cote. Este o agenție foarte serioasă, apreciată la nivel mondial, la care ești liber să pariezi pe diverse sume, în funcție de bugetul de care dispui. Pentru început, dacă faci prima depunere, poți profita de un bonus foarte atractiv. Trebuie să intri pe site și vei afla mai multe acolo.
Totuși, există trei motive pentru care cu siguranță te vei orienta către Betfair Pariuri, date fiind avantajele unice pe care ți le ofertă.

1.Poți opta pentru Cash Out parțial

Varianta aceasta este perfectă pentru cei care au plasat un pariu și nu sunt siguri până la finalul meciului dacă vor să își mențină pariul. Poate fi pentru că a fost o alegere mai puțin chibzuită, meciul a luat-o într-o altă direcție sau aceștia își fac griji în legătură cu suma plasată și preferă să retragă pariul înainte de finalizarea meciului.
Astfel, dacă și tu vei fi unul dintre cei care se vor răzgândi, vei putea selecta „Cash out” pe o anumită sumă din miza setată și vei menține pariul plasat, dar la o miză mai mică. Această opțiune este ideală pentru situația în care ai fost foarte entuziasmat și ai pariat mai mult decât ți-ai propus, iar ulterior mai primești o șansă să revizuiești suma cu care joci.
Mulți jucători au astfel ocazia să își păstreze depozitul pentru o altă miză, la un alt eveniment sportiv, în loc să îl piardă la finalizarea pariului anterior.

2.Poți face betting exchange

La nivel mondial, Betfair este cea mai bună platformă de betting exchange la nivel mondial. Această opțiune le dă ocazia utilizatorilor înscriși să parieze între ei și nu împotriva casei de pariuri și să seteze ei mizele pe care le doresc sau pe care le propun ceilalți jucători din toată lumea.
Pasionații de contrapartidă vor fi foarte fericiți să își poată plasa pariurile cu oricine, iar Betfair este singura platformă licențiată din România și la nivel mondial, care oferă această posibilitate. Desigur, dezavantajul este că în cazul unui câștig, agenția va beneficia de un anumit procent datorită intermedierii pariului și sprijinului acordat pentru stabilirea regulilor de pariu.
Tot prin betting exchange ai opțiunea „Price Rush”, prin care poți mări cota unui pariu direct pe platformă, în funcție de lichiditățile disponibile.

3.Pariuri profitabile la cai și ogari

Această casă de pariuri oferă posibilități variante de pariuri, ajungând chiar și la cele pe cai și pe ogari. Dacă te pasionează competițiile de acest tip, le poți urmări online după plasarea pariului. Betfair oferă cote foarte bune, posibilitatea de cash out și multe alte beneficii.
Dacă te interesează acest domeniu și ți-ai dori să plasezi un pariu, Betfair este o variantă foarte apreciată pe acest segment. De asemenea, agenția are o reputație impecabilă, este foarte bine conectată cu tehnologia, beneficiind de servicii de live streaming, posibilități de pariuri pre-meci și live și două aplicații pentru telefonul mobil. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii