Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tone de petarde și artificii, ascunse printre saci de cartofi (VIDEO)

ro

06 Dec, 2021 12:08 1800 Marime text
15 tone de articole pirotehnice au fost depistate într-un camion, la vama Giurgiu.




Șoferul le-a prezentat polițiștilor acte potrivit cărora transporta cartofi.


Oficial de la Inspectoratul General al Poliţiei Române



Ieri, 5 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, împreună cu polițiști de frontieră, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul articolelor pirotehnice.

 




Astfel, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 64 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea un autocamion, având atașată o remorcă.




În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta mai multe tipuri de articole pirotehnice (petarde și baterii de artificii), din Bulgaria, având ca punct de livrare o adresă din municipiul București.




Din documente de însoțire a mărfii, a reieșit că bărbatul transporta 21 de tone de cartofi, însă, în realitate, în autocamion a fost descoperită cantitatea de 15 tone de articole pirotehnice, disimulate în semiremorcă, prin metoda capac, prin 6 paleți, cu aproximativ 6 tone de cartofi.




Articolele pirotehnice au fost indisponibilizate, fiind întocmit un dosar penal, pentru operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și contrabandă calificată.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii