Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși în flagrant de jandarmi la Constanța. Substanțe interzise găsite asupra suspecților

ro

09 Aug, 2020 09:29 1844 Marime text
  • Cinsprezece pliculeţe ce conţineau fragmente de substanţă vegetală au fost găsite noaptea trecută de jandarmii care asigură paza și supravegherea conductelor de transport produse petroliere, asupra a doi tineri constănțeni.
În cursul nopţii trecute, în jurul orei 00.15, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat un autoturism staționat pe strada Prelungirea Vârful cu Dor, în zona ,,Sere” din municipiul Constanța. La vederea autospecialei, pasagerii aflați în mașină au stins luminile, atrăgând atenția oamenilor legii.

Unul dintre cei doi tineri aflați în autoturism le-a povestit jandarmilor că au căutat un loc mai retras, pentru că mai consumă ocazional etnobotanice. În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tinerilor cinsprezece pliculețe autosigilante de plastic, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii