Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri din Călărași, cercetați pentru furt calificat. Ce au sustras de la două mașini din Constanța

ro

07 Oct, 2021 19:15 1482 Marime text
  • Tineri din Călărași, cercetați pentru furt calificat
S-au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Călărași, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt.

S-a stabilit faptul că trei tineri, de 20, 21 și 22 de ani, ar fi sustras componente (catalizatoare) de la două autoturisme, fapte comise în perioada 14 iulie - 14 august a.c., în municipiul Constanța.

Iată comunicatul transmis de rerezentanții IPJ Constanța 


În cursul zilei de ieri, 6 octombrie, polițiștii municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Călărași - polițiști de investigații criminale și luptători ai Serviciul Acțiuni Speciale, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Călărași, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit faptul că trei tineri, de 20, 21 și 22 de ani, ar fi sustras componente (catalizatoare) de la două autoturisme, fapte comise în perioada 14 iulie - 14 august a.c., în municipiul Constanța.

Două dintre persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, cea de-a treia fiind arestată preventiv pentru fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 7 octombrie, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii