Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timișoara Deținut evadat de la un punct de lucru, capturat de polițiști

ro

22 Jan, 2020 11:14 3623 Marime text
Un deţinut care a părăsit, miercuri, un punct de lucru de pe raza municipiului reşedinţă a fost identificat şi capturat în localitatea Ianova de către o echipă de căutare constituită din poliţişti, angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Ilieş.

"În legătură cu fapta săvârşită a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. De asemenea, pentru deţinut se va declanşa procedura disciplinară în funcţie de rezultatele acestuia, se vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârşită este asimilată evadării, aceasta se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, potrivit prevederilor legale", a menţionat Ramona Ilieş.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara a adăugat că în jurul orei 7,30 s-a constatat că deţinutul Kovacs Sandor-Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior Fan Courier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii