Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenul pe care se va construi Judecătoria Constanța a intrat în administrarea Ministerului Justiției. Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial

ro

13 Nov, 2017 17:30 2320 Marime text
În Monitorul Oficial din data de 13 noiembrie 2017 a fost publicată Hotărârea privind înscrierea unui imobil din Constanța în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Ministerului Justiției.
 
Potrivit documentului, se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea în administrarea Ministerului Justitiei, în scopul edificării sediului Judecătoriei Constanţa, a imobilului având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărăre, transmis în domeniul public al statului în baza Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Constanta nr. 293/2016, şi se declară din bun de interes public local în bun de interes public naţional.
 
Ministerul Justiției își va actualiza în mod corespunzător datele din evidenta cantitativ-valorică şi, împreună cu Minisţerul Finanțelor Publice, va opera modificarea corespunzătoare a anexei nr. 11 la Hotărărea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Datele de identificare a imobilului care se înscrie în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi se dă în administrarea Ministerului Justitiei, ca urmare a transmiterii acestuia în domeniul public al statului, în baza Hotărării Consiliului Local al Municipiului Constanța sunt:
  • Teren pentru construire sediu Judecătoria Constanța;
  • Adresa municipiul Constanța, strada Traian;
  • Teren Suprafață = 2.350 mp C.F. nr. 245451 Nr. cadastral 245451;
  • Anul dobândirii – 2016;
  • valoarea de inventar - 4.873.187,38 lei;
  • Persoana juridică ce deține imobilul în administrare - Ministerul Justiției
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii