Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tendinţele verii în materie de modă Constănţenii, aşteptaţi la o nouă ediţie TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară

ro

12 May, 2015 00:00 2329 Marime text
Îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, lenjerie, haine din piele şi din blană, încălţăminte, genţi şi alte accesorii, pentru toate gusturile şi buzunarele, vor putea fi achiziţionate în cadrul celei de-a 63-a ediţii a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX. Colecţiile pentru vara anului 2015, create de producători români, aduc în atenţia publicului constănţean cele mai noi tendinţe în materie de modă.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în perioada 13 - 17 mai. „TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare pe care CCINA Constanţa îl organizează începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, TINIMTEX atrage la fiecare ediţie sute de firme din întreaga ţară“, a declarat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Pe o suprafaţă de 5.500 mp, vor expune 220 de firme: producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţară. În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţi din domeniu, iar pe de altă parte iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. TINIMTEX va fi găzduit de Pavilionul Expoziţional şi de Centrul de Afaceri Eurolitoral din staţiunea Mamaia. Constănţenii vor găsi la Pavilionul Expoziţional (parter) îmbrăcăminte pentru adulţi, iar la etaj, îmbrăcăminte pentru copii si adulţi, lenjerie, home & deco şi accesorii. De la Centrul de Afaceri Eurolitoral, veţi putea achiziţiona îmbrăcăminte din piele şi din blană, încălţăminte, genţi şi accesorii. Program de vizitare: în perioada 13 - 16 mai, între 10.00 şi 20.00, iar pe 17 mai, între 10.00 şi 16.00. 

Balul oamenilor de afaceri constănţeni 


Pe data de 6 iulie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa va împlini 25 de ani de activitate. Cu acest prilej, pe 26 iunie, la restaurantul Del Mar, firmele constănţene sunt invitate să participe la Balul oamenilor de afaceri din Constanţa. Evenimentul va marca şi împlinirea a 135 de ani de la crearea primei Camere de Comerţ a Dobrogei, la Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii