Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telegondola Mamaia, societatea la care este acționar și municipiul Constanța are un nou cenzor. Asociații au mai decis și repartizarea profitului înregistrat anul trecut

ro

11 Sep, 2020 00:00 1878 Marime text
  • Adunarea generală a asociaților societății Telegondola-Mamaia SRL a luat decizii importante în ședința din luna iulie a.c.
  • Asociații au mai decis în aceeași ședință repartizarea profitului net înregistrat în anul 2019 și au aprobat proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al societății, pentru exercițiul financiar 2020
  • Urmare a expirării mandatelor cenzorilor societății, AGOA a numit-o pe Ioana Cojocaru, pentru o perioadă de 3 ani
  • Tot în această vară, AGOA a decis ca George Cazacu să fie director general provizoriu al Telegondola Mamaia SRL iar Andrada Daniela Bărbatu a fost numită președinte al Consiliului de Administrație
  • Municipiul Constanţa deține 46,51% din acțiunile Telegondola Mamaia SRL


Adunarea generală a asociaților societății Telegondola-Mamaia SRL a luat act în ședința din luna iulie ac., de raportul administratorului special al societății pentru exercițiul financiar 2019 și a aprobat situațiile financiare ale societății pentru exercițiul financiar 2019, compuse din bilanț, contul de profit și pierdere, date informative, situația activelor imobilizate și mai multe note explicative.

Asociații au mai decis în aceeași ședință repartizarea profitului net înregistrat în anul 2019 în cuantum de 2.863.033,31 lei, după cum urmează: 169.005,06 lei pentru rezerva legală, 2.680,84 lei pentru alte rezerve, reprezentând profit reinvestit și alți 2.691.347,41 lei pentru acoperirea pierderii contabile reportate.
AGA a mai aprobat proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al societății, pentru exercițiul financiar 2020 și totodată a luat act de expirarea mandatelor lui Emil Trandaș și Claudiu Minel Deca, din calitatea de cenzori ai societății.

Adunarea generală a asociaților societății Telegondola-Mamaia SRL a mai decis numirea Ioanei Cojocaru în calitate de cenzor al societății, pentru un mandat cu o durată de 3 ani de la data numirii și o indemnizație lunară brută în cuantum de 1539 lei/lună.

Potrivit Monitorului Oficial, hotărârile Adunării Generale a Asociaților au fost adoptate cu votul tuturor asociatilor și a părților sociale deținute.
Vă reamintim, tot în această vară, AGOA a mai decis ca George Cazacu să fie director general provizoriu al firmei Telegondola Mamaia SRL iar Andrada Daniela Bărbatu a fost numită președinte al Consiliului de Administrație al societății menționate.SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla.
Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49% şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.


Citește și:

Cine este director general provizoriu la Telegondola Mamaia SRL
S-a încheiat procedura de reorganizare. Telegondola-Mamaia SRL are administratori noi. Ce profesii au

Primăria Constanţa, asociat în firma Telegondola-Mamaia SRL, în atenţia judecătorilor

Primăria Constanța și-a desemnat reprezentanții Acționarii Mamaia SA decid anul viitor numirea administratorilor firmei Telegondola Mamaia SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii