Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl, mama și copilul morți Mărturiile unui polițist constănțean, martor la accidentul rutier grav produs pe E 581

ro

29 May, 2020 18:40 50457 Marime text
  • Polițistul constănțean Victor Maftei a postat pe pagina sa de Facebook câteva rânduri despre accidentul grav de pe E 581, unde o familie e fost distrusă: tatăl, mama și copilul au murit și unde acesta a fost martor .

Prea trăim doar cu gândul la mâine...

Astăzi trebuie sa trăim. Accidentul urat rău. Am ajuns la câteva secunde după impact. Lumea blocata, la 5 dimineața oricum nu procesezi bine dar totuși... Am sărit din mașină, asa cum o fac de fiecare data fără ezitare, când este vorba sa ajut, am alergat pana la mașina lovita... Dacă se mai putea numi mașina... Epava era lângă drum fumengand. În ea o familie... Lângă mine au mai coborât 2 femei, moldovence de alea adevărate care deși speriate au pus mana sa ma ajute sa deschidem usa din spate sa ajutam copilul.

Era prea târziu pentru el, ca și pentru tatăl lui ce se afla la volan...

Mama lui încă respira. Sunase cineva înainte sa cobor eu lângă mașina pun mana pe telefon și sun și eu și întreb de un elicopter care ar trebui sa vina și sa o salveze... La telefon sec...

- Nu avem elicopter...

Secundele treceau dureros de încet încercăm sa vorbesc cu ea sa ii spuneam sa reziste. Nu știu și nu cred ca ma auzea respira greu dar am simțit ca trebuie sa o fac...

Într-un final sirenele se auzeau dar parca erau și ele triste ca nu pot face nimic.

Pompieri sunt și rămân niște eroi printre noi. Au făcut eforturi supraomenești... Dar astăzi nu a fost sa fie... Și ei au fost depășiți .


Șoferul de pe camionul repeta obsesiv...

-Am tras de volan pana spre margine dar au venit în mine.

Era schimbat la fata și blocat de accident.

Astăzi am îmbătrânit minim 10 ani și pentru prima oara m-am simțit neputincios... Am pierdut o lupta la care nu aveam sorti de izbândă...

Viata este un drum spre moarte de la primul strigat pana la ultima răsuflare...

Amintim că, un accident de o gravitate deosebită a avut loc, în această dimineață, pe E581 între localitățile Berheci și Ireasca, din județul Galați.

Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați a declarat că „pompierii Sectiei Tecuci au fost solicitați să intervină la un accident rutier între un autoturism și o autoutilitară de 7,5 tone, din care au rezultat trei victime inconștiente”.

Salvatorii au găsit la locul accidentului o familie formată din tineri părinți și un copil, acesta din urmă fiind scos de către participanții la trafic.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea femeii care prezenta multiple traumatisme, precum și pe bărbat, care avea leziuni incompatibile cu viața.

Mama copilului a fost preluată de ambulanța SAJ la Spitalul Municipal Tecuci, iar copilul de ambulanța SMURD, dar au decedat pe drum.

Femeia avea 23 de ani, iar copilul un an.

Citește și: Accident grav pe E 581. Coliziune autoturism-autoutilitară. O familie distrusă. Tatăl, mama și copilul morți

 
Sursă foto: Facebook/ Victor Vuk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii