Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul va fi „exportat” şi în Piteşti şi Galaţi CCINA dă startul celei de-a 58-a ediţii a Tinimtex

ro

18 Sep, 2013 00:00 2907 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 18-22 septembrie, a 58-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte-Încălţăminte Tinimtex. Evenimentul, găzduit de Pavilionul Expoziţional, dar şi de Centrul de Afaceri Eurolitoral, reuneşte peste 240 de producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţară. Actuala ediţie a târgului se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 5.500 de metri pătraţi.
În ceea ce priveşte ponderea pe judeţe a firmelor participante la târg, judeţul Constanţa se poate lăuda cu 10,80% din numărul lor total, Bucureşti, cu 21%, Iaşi - 11,70% Braşov - 6,50%, Arad, Cluj, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Suceava - câte 5%, alte judeţe însumând 20%. Noutatea acestei ediţii o reprezintă, potrivit declaraţiilor lui Dănuţ Jugănaru, directorul general al CCINA, participarea a două firme din străinătate.
 
New entry
 
În contextul unei conferinţe de presă susţinute ieri, preşedintele CCINA Constanţa, Mihai Daraban, a anunţat că Târgul Tinimtex va fi „exportat” şi în alte judeţe. Astfel, între 16 şi 20 octombrie, o ediţie a Tinimtex va avea loc, în premieră, în Piteşti, la Casa Cărţii, iar în perioada 14-17 noiembrie Tinimtex va ajunge şi în Galaţi. Prezent la conferinţa de ieri, directorul general al Camerei de Comerţ Argeş, Marian Pantazi, şi-a exprimat dorinţa ca Târgul Tinimtex din Piteşti, organizat în colaborare cu CCINA Constanţa, să capete tradiţie: „Vrem să devină o tradiţie şi în Piteşti. Vrem să permanentizăm această colaborare”, a menţionat Pantazi.
Reprezentanţii CCINA Constanţa au precizat că cele două judeţe nu au fost alese întâmplător pentru organizarea Tinimtex-ului, ci datorită unei puteri de cumpărare peste medie manifestată în zonă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii