Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Medgidia, căutat de autoritățile italiene, pentru trafic de persoane proxenetism și tentativă la șantaj

ro

13 Feb, 2020 10:16 1786 Marime text
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Italiei.

Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
La data de 12 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale au depistat un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism, tentativă la șantaj și lovire sau alte violențe, fapte comise pe teritoriul Italiei.
 
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând a fi predat autorităţilor italiene în vederea executării pedepsei cu închisoarea.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii