Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din București, prins de jandarmi la Constanța. Are de executat pedeapsă cu închisoarea pentru tâlhărie

ro

10 Mar, 2021 09:51 1367 Marime text
  • Un tânăr din Bucureşti, prins în plimbându-se în Constanţa, deşi avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, care avea emis mandat de executare pentru o pedeapsă privativă de libertate, a fost depistat în cursul nopţii trecute de către jandarmi, plimbându-se pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa.
 
Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, marţi, 09 martie, în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare la obiectivele din competenţă a observat la intersecţia bulevardelor Ferdinand cu I.G. Duca, un tânăr care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.
 
Jandarmii l-au ajuns din urmă, i-au stabilit identitatea, iar în urma verificărilor făcute au descoperit că persoana în cauză avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, pentru săvârșirea unei infracţiuni de tâlhărie.
 
Persoana urmărită a fost predată lucrătorilor Secţiei nr. 3 Poliţie Constanţa, în vederea luării măsurilor legale, ulterior fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii