Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 20 de ani, cercetat pentru punerea în circulație de bani falși

ro

07 May, 2021 12:24 2228 Marime text
  • Cercetat pentru punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.
  • Cel în cauză ar fi achiziționat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani,  au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 20 de ani, bănuit de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.
 
Din cercetări a reieșit că cel în cauză, ca urmare a unor anunțuri și discuții efectuate în mediul online, ar fi achiziționat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Pentru documentarea activității infracționale, în dimineața de 6 mai a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Focșani, unde au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri.
 
Cinci mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar, ca urmare a activităților de cercetare penală, au fost identificate două victime, care ar fi fost înșelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile.
 
În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.


Sursa foto: Poliția Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii