Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tablou de 8 Martie! Cine sunt femeile puternice din sistemul de apărare! (fotoreportaj)

ro

08 Mar, 2017 12:25 3252 Marime text
Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.

Considerate în trecut meserii pentru bărbaţi, de ani buni femeile au dovedit că pot face faţă cu succes unor joburi solicitante cum ar fi cele din sistemul de apărare. Ne demonstrează zi de zi reprezentantele sexului frumos care îmbracă unifoma de poliţist, jandarm, pompier sau militar. Nu se dau în lături de la a se lupta cu infractorii, de la a-i sancţiona pe cai care încalsă legea sau de a folosi armele de mare calibru. 

ZIUA de Constanţa vă prezintă prin intermediul imaginilor câteva dintre femeile care au ales să poarte uniforma de poliţist, jandarm, militar sau pompier. 

Sursa foto: Facebook MAI, MAPN, Fortele Navale, Fortele Terestre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • crestin 08 Mar, 2017 14:38 IISUS HRISTOS ESTE CAPUL BISERICII ! BARBATUL ESTE CAPUL FEMEII ! FEMEIA TREBUIE RESPECTATA TOT TIMPUL, TOATA VIATZA, LA FEL SI BARBATUL ! DOAR O ZI DE RESPECT PENTRU FEMEIE SI PE URMA : DESCONSIDERATA, DISPRETZUITA, TERFELITA, JICNITA, BATUTA...... ! SA LASAM FALSURILE FARISEILOR SI SADUCHEILOR, SI SA LUCRAM LA BUNA VIETZUIRE INTRE OAMENI SI RESPECTUL UNII FATZA DE ALTZII, INDIFERENT DE : SEX, VARSTA, CAPACITATAE INTELECTUALA, AVERE, FUNCTZIA OCUPATA........ , IMPORTANT ESTE SA FI OM PRINTRE OAMENI SI CU IUBIRE DE DUMNEZEU SI SEMENI !