Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:23 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de furt din autoturisme, arestat preventiv. Ar fi sustras bunuri din cinci maşini parcate

ro

14 Jun, 2017 15:36 1190 Marime text
La data de 14.06.2017, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut R.C., cercetat pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b și d din C.pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că:

În noaptea de 12/13.06.2017, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca VW Polo parcat în spatele scării A a blocului B1 de pe Bd. Tomis, un memory stick, de culoare gri şi asigurarea obligatorie a autoturismului, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 de lei.
 
În noaptea de 12/13.06.2017, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca SKODA OCTAVIA, parcat în faţa blocului 11B, situat pe str. Aleea Dealului, nr. 1, din mun. Constanța, certificatul de înmatriculare al autoturismului, două permise de acces în Portul Midia 1-2, un cupon mandat poştal, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1500 de lei.
 
În noaptea de 12/13.06.2017, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca DAEWOO TICO parcat în parcarea din dreptul blocului 5A, situat în mun. Constanţa, str. Suceava nr.3, o pereche de ochelari marca Roberto Cavali, un cablu auxiliar de culoare neagră, un cleşte de tăiat cabluri şi șapte CD-uri de diferite mărci, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1200 de lei.
 
În noaptea de 12/13.06.2017, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca HYUNDAI GHETZ parcat în dreptul blocului 11B, situat pe str. Aleea Dealului, nr.1 din mun. Constanţa, un cablu auxiliar de culoare albă, o interfaţă RCD marca Blaupunkt, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 de lei.

În noaptea de 12/13.06.2017, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca VW GOLF, parcat în dreptul blocului 11B, situat pe str. Aleea Dealului, nr.1 din mun. Constanţa, nouă CD-uri, o agendă de culoare neagră, asigurarea obligatorie a autoturismului, o pereche de ochelari de culoare neagră, o cutie cu servețele pentru ochelari, un breloc cu sigla ”W”, un patent cu mânere de culoare roșu cu negru, o cheie inelară 8-10 și un sistem GPS marca ”MIO”, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1000 de lei.
 

"Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie" - se arată în comunicatul procurorilor.                                                                       

Potrivit IPJ Constanţa, Instanța de judecată a dispus în această după amiază arestarea bărbatului din Năvodari pentru o perioada de 30 de zile. A fost introdus în arestul IPJ Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii